Kuvittele

 

maailma ilman allergioita

Desentumin tavoite on lisätä allergioiden siedätyshoidon käyttöä maailmanlaajuisesti kehittämällä uudenlaisia, tehokkaita ja potilasystävällisiä siedätyshoitovalmisteita, jotka ovat myös viranomaishyväksyttyjä ja hyvin dokumentoituja. Tärkeimmät tuotekehityshankkeemme tähtäävät koivun ja heinän siitepölyallergian sekä maapähkinäallergian siedätyshoitojen kehittämiseen. Kaikki Desentumin tuotteet ovat vielä kehitysvaiheessa, eikä niillä ole myyntilupaa millään markkina-alueella.

Teknologia

Tuotteemme sisältävät rekombinanttiallergeeneja, joita on muokattu niin, että histamiinin vapautuminen hoitojakson aikana vähenee merkittävästi tai estyy. Tämän ansiosta immunoterapia nopeutuu ja vaarallisten sivuvaikutusten riski pienenee.

Desentum

Desentum on suomalainen biolääkeyritys, joka kehittää uudenlaisia, immunoterapeuttisia tuotteita allergian hoitoon. Immunoterapeuttisen hypoallergeenit muuttavat elimistön reaktion allergeenejä kohtaan. Ainutlaatuisen teknologiamme avulla on mahdollista parantaa allergian hoitoa tulevaisuudessa merkittävästi.

Uutiset