Ilmoitus osakkeiden siirtymisestä Desentum Oy:n osakkeenomistajalle

Sep 26, 2024

Desentum Oy:n (“Yhtiö”) yhtiöjärjestyksen 9 §:n mukaisesti osakkeenomistajille ilmoitetaan, että Suida Invest Oy on 23.9.2024 myynyt 14240 A-osaketta (“Osakkeet”) STO-Rahoitus Oy:lle 2,00 euron osakekohtaiseen hintaan. Osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu Yhtiön hallitukselle 23.9.2024.

Yhtiöllä on yhtiöjärjestyksen 9 §:n mukaan ensisijainen ja osakkeenomistajilla toissijainen oikeus lunastaa Osakkeet. Yhtiön hallitus on päättänyt 24.9.2024, että Yhtiö ei käytä lunastusoikeuttaan. 

Osakeyhtiölain 3 luvun 7 §:n mukaisesti osakkeenomistajan, joka haluaa käyttää lunastusoikeuttaan, tulee esittää lunastusvaatimus Yhtiölle kahden kuukauden kuluessa siitä, kun Osakkeiden siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle. Lunastusvaatimus on näin ollen esitettävä Yhtiön hallitukselle viimeistään 23.11.2024. Osakkeenomistajan tulee samalla ilmoittaa Osakkeiden määrä, joka lunastusoikeuden perusteella halutaan lunastaa. Jos useampi osakkeenomistaja haluaa käyttää lunastusoikeuttaan, Osakkeet jaetaan halukkaiden kesken heidän omistamiensa osakkeiden mukaisessa suhteessa. Mikäli osakkeiden jako ei mene tasan, jaetaan ylijääneet osakkeet lunastusta haluavien kesken arvalla. 

Mahdolliset lunastusvaatimusilmoitukset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen info@desentum.fi.


Helsingissä 24.9.2024

Hallitus